Primul Golden Buzz din sezonul 13 de la Românii au talent a fost dat pentru un monolog plin de patriotism al unui băiat de 7 ani9Foto1Video© stirileprotv.ro

Primul Golden Buzz din sezonul 13 de la Românii au talent a fost dat pentru un monolog plin de patriotism al unui băiat de 7 ani

, 10 știri, 49 vizualizări

Înainte de a urca pe scenă, Rareș Prisacariu a fost prezentat, într-un material special. Micuțul a fost filmat chiar într-o bibliotecă, înconjurat de cărți. „Mă numesc Rareș Prisacariu, am împlinit 7 ani și vin din leagănul culturii, de la Botoșani. Și vă invit pe toți cu mare drag la Botoșani, pe meleagurile sfinte ale lui Mihai Eminescu, la Ipotești. Până acum cred că am citit vreo 200 de cărți”, spune micuțul.

Și a continuat: „Am citit de mic și am învățat cât de important este cititul, pentru că cititul te face din ce în ce mai înțelept. Autorul meu preferat e Mihai Eminescu. L-am descoperit prin genialitatea lui, prin poeziile lui, prin operele lui de artă. (…)

La Românii au talent nici nu visam să vin, mama m-a înscris și când am auzit seara că o să trec mai departe m-au trecut toți fiorii mei. Când o să văd atâta lume, juriul, o să mi se urce sângele la cap de bucurie”, a declarat Rareș, care a prezentat un monolog în emisiunea de la Pro TV.