Prințul Charles ar fi primit pungi care conțineau milioane de euro în timpul unor întâlniri cu un politician de rang înalt din Qatar5Foto© adevarul.ro

Prințul Charles ar fi primit pungi care conțineau milioane de euro în timpul unor întâlniri cu un politician de rang înalt din Qatar

, 8 știri, 84 vizualizări

Prințul Charles ar fi primit un total de 3 milioane de euro în timpul întâlnirilor cu șeicul Hamad bin Jassim bin Jaber Al-Thani, fostul prim-ministru al Qatarului. Banii i-au fost înmânați moștenitorului tronului britanic într-o valiză la o anumită ocazie, într-un geamantan la o altă ocazie, precum și în saci de transport Fortnum & Mason, magazinul de lux care deține un mandat regal pentru a aproviziona casa prințului.

Se presupune că aceste predări ar fi avut loc în timpul unor întâlniri între cei doi bărbați, inclusiv o întâlnire privată între patru ochi la locuința regală "Clarence House" în 2015.

Într-o declarație, un purtător de cuvânt al Clarence House a declarat că banii dați în timpul întâlnirii din 2015 au fost "trecuți imediat la una dintre organizațiile caritabile ale prințului, fiind urmate toate procesele corecte", relatează The Guardian.