Problemele uriașe pentru banca Credit Suisse Group4Foto1Video© stirileprotv.ro

Problemele uriașe pentru banca Credit Suisse Group

, 7 știri, 18 vizualizări

Analiștii conduși de Kian Abouhossein au prezentat trei scenarii pentru viitorul Credit Suisse, cel mai probabil fiind o achiziție de către UBS Group AG. Poziția de capital a Credit Suisse nu este o problemă, dar "situația se referă la problemele de încredere continuă a pieței în ceea ce privește strategia sa IB și la eroziunea continuă a francizei", a scris Abouhossein într-o notă, conform ZF. "Status quo-ul nu mai este o opțiune".

Purtătorii de cuvânt de la Credit Suisse și UBS au refuzat să comenteze.

Abouhossein a fost precaut cu privire la Credit Suisse. El a avertizat luna trecută că banca se deteriorează mai repede decât se aștepta, iar acțiunile au scăzut cu 26% de atunci.

O asociere cu UBS a fost una dintre opțiunile discutate în cadrul discuțiilor dintre Credit Suisse și autoritățile elvețiene cu privire la modul de stabilizare a băncii, potrivit unor persoane familiarizate cu această chestiune. Directorul general al UBS, Ralph Hamers, a refuzat miercuri să răspundă la orice întrebare "ipotetică" despre Credit Suisse. Într-o notă adresată joi personalului, directorul general al Credit Suisse, Ulrich Koerner, a declarat că banca va continua să se concentreze pe planul său de redresare.