Procuror, trimis în judecată pentru viol9Foto© realitatea.net

Procuror, trimis în judecată pentru viol

, 17 știri, 15 vizualizări

Constantin Daniel Bosînceanu, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răducăneni, județul Iași, a fost trimis în judecată de Parchetul General pentru viol. El e acuzat că a constrâns o adolescentă, prin violență fizică și amenințarea cu moartea, să întrețină în mod repetat raporturi sexuale cu el.

„În perioada septembrie 2015 – iunie 2017, inculpatul a constrâns persoana vătămată prin violență fizică, constând în ținerea, imobilizarea și dezbrăcarea forțată, precum și prin amenințarea cu moartea, să întrețină raporturi sexuale într-un apartament din municipiul Iași. De asemenea, prin amenințare, inculpatul a determinat persoana vătămată să întrețină raporturi sexuale pe bancheta din spate a autoturismului, pe care l-a condus în

locuri izolate din oraș. Din probele administrate, a reieșit că raporturile sexuale la care a fost constrânsă persoana vătămată au avut frecvența de unul sau două pe săptămână, de regulă în interiorul apartamentului și, de două ori, pe bancheta din spate a autoturismului, sub amenințarea permanentă că ceea ce i se întâmpla victimei era: „secretul lor ce trebuie să-l păstreze până în mormânt și dacă îl va divulga, va ajunge în mormânt în locul secretului”, transmite Parchetul General într-un comunicat de presă.