Procurorul Daniel Horodniceanu a scăpat definitiv de orice sancțiune pentru scandalul făcut polițiștilor care l-au oprit în trafic© libertatea.ro

Procurorul Daniel Horodniceanu a scăpat definitiv de orice sancțiune pentru scandalul făcut polițiștilor care l-au oprit în trafic

, 6 știri, 13 vizualizări

Decizia ÎCCJ este definitivă și a fost luată în unanimitate.

„2833/1/2023 În unanimitate: Respinge cererea de sesizare a Curții de Justiție a Uniunii Europene, formulată de recurentul-pârât Horodniceanu Daniel Constantin în temeiul art. 267 TFUE. Respinge, ca nefondat, recursul declarat de recurenta-reclamantă Inspecția Judiciară împotriva Hotărârii nr.

11P din 8 noiembrie 2023, pronunțată de Secția pentru procurori în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii, în dosarul nr. 5/P/2023.

Respinge, ca nefondat, recursul declarat de recurentul-pârât Horodniceanu Daniel Constantin împotriva Încheierii din 11 octombrie 2023, pronunțată de Secția pentru procurori în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii, în același dosar. Definitivă. Pronunțată în ședință publică, astăzi, 11 martie 2024”, scrie în minuta judecătorilor.