Profesor de engleză acuzat de agresiune sexuală asupra unei minore© romanialibera.ro

Profesor de engleză acuzat de agresiune sexuală asupra unei minore

, 6 știri, 13 vizualizări

Minoră agresată de un profesor în vârstă de 39 de ani Potrivit surselor din presă, se pare că mama fetei știa de cele întâmplate, dar nu a denunțat la Poliție. Un mai târziu, se pare că cea mică a fost violată de un alt bărbat, potrivit anchetatorilor, iar acum cei doi sun reținuți.

Polițiștii de la Secția 18 din București, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au acționat recent pentru a desfășura două percheziții domiciliare în Capitală și pentru a executa trei mandate de aducere. Acțiunile au fost parte dintr-un dosar penal complex care vizează mai multe infracțiuni grave, inclusiv:

Violență sexuală Agresiune sexuală Corupere sexuală a minorilor Racolarea minorilor în scopuri sexuale Nedenunțare Vătămare corporală din culpă Cazul a stârnit îngrijorare în comunitate, având în vedere gravitatea acuzațiilor și impactul asupra victimelor, în special a minorilor implicați. Ancheta continuă pentru a aduna probe și a clarifica circumstanțele în care au avut loc aceste fapte.