Profesor de la Universitatea București, îmbrăcat în femeie în fața studenților. Postarea devenită virală pe internet8Foto© realitatea.net

Profesor de la Universitatea București, îmbrăcat în femeie în fața studenților. Postarea devenită virală pe internet

, 9 știri, 28 vizualizări

Un scandal colosal a pornit în mediul online, după o postare făcută de Mara Bănică. Jurnalista a distribuit o fotografie cu un lector universitar, îmbrăcat în haine de femeie. Acesta predă la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității din București, lucru care a pus-o pe gânduri pe cunoscuta jurnalistă. Ea a adus în vedere ținuta neadecvată, în opinia ei, pe care profesorul o prezintă în fața studenților săi. N-a durat mult, căci au răsărit mii de reacții controversate, urmate și de un punct de vedere venit din partea reprezentanților instituției.

Mara Bănică a fost foarte revoltată când a văzut cum s-a îmbrăcat un lector universitar de la o facultate prestigioasă din Capitală. Jurnalista a postat o fotografie cu Andrei Nae, cel care predă la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității din București. Nu a înțeles de ce profesorul a ales să se prezinte în haine de femeie, în fața studenților săi.

Postarea ei a devenit rapid virală și a adunat peste 7000 de distribuiri și mii de reacții controversate.