Prognoza meteo 14 martie 2023. Vremea se menține frumoasă și se va încălzi și mai mult3Foto© observatornews.ro

Prognoza meteo 14 martie 2023. Vremea se menține frumoasă și se va încălzi și mai mult

, 6 știri, 67 vizualizări

Cerul va avea unele înnorări în nord-vestul și nordul teritoriului și în rest va fi variabil spre senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă, dar trecător și izolat în Banat, Crișana și în Moldova. Temperaturile minime se vor situa între -5 și 4 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali până spre -8 grade, dar și mai ridicate în Dealurile de Vest, spre 7…8 grade. Se va produce brumă, local în centru și sud și pe arii mai restrânse în rest, iar spre sfârșitul nopții îndeosebi în sud și sud-est vor fi condiții de ceață.

Cerul va fi variabil spre senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de -3…0 grade. Îndeosebi în zona preorășenească se va produce brumă.

Vremea se va menține în general frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre finalul nopții în regiunile vestice unde izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va prezenta intensificări la munte, cu rafale de peste 70…80 km/h în zona înaltă, local și temporar în est, nord-est și vest, cu viteze în general de 45…55 km/h, iar în restul țării va sufla slab și moderat.