Prognoza meteo Accuweather pentru martie 2024 anunță o vreme ciudată și temperaturi neobișnuite4Foto© observatornews.ro

Prognoza meteo Accuweather pentru martie 2024 anunță o vreme ciudată și temperaturi neobișnuite

, 9 știri, 109 vizualizări

Așadar, meteorologii ANM au adus prognoza meteo pentru perioada 19 februarie-3 martie, iar veștile sunt bune. Vremea se va încălzi, însă ploile vor pune încet, încet, stăpânire pe mai tot teritoriul.

În următoarele zile, maxima va fi cuprinsă între 10 și 12 grade, iar minimele vor coborâ până la zero grade. Între 23 și 26 februarie vremea se va încălzi considerabil, mai ales pentru această perioadă a anului, și temperaturile vor atinge chiar și 17 grade Celsius. Minimele se vor situa în jurul a 4 grade Celsius. Vremea schimbă apoi din nou foaia, iar temperaturile maxime vor fi în scădere. Temporar va ploua, pe alocuri slab cantitativ.

În primele patru zile, media temperaturilor maxime se va situa între 8 și 11 grade, iar a minimelor între 0 și 4 grade. Între 23 și 26 februarie vremea va deveni caldă pentru această perioadă, cu o medie a maximelor termice de 15…17 grade și a minimelor de 5…8 grade. În zilele care vor urma, regimul termic va fi în scădere, iar în medie maximele termice vor fi de 10…13 grade, iar minimele de 1…4 gade. Va ploua aproape în fiecare zi, însă cantitățile de ploaie vor fi slabe.