Programul Casa Verde Fotovoltaice, așteptat cu mare interes7Foto© observatornews.ro

Programul Casa Verde Fotovoltaice, așteptat cu mare interes

, 11 știri, 33 vizualizări

Programul național "Casa Verde Fotovoltaice" începe vineri, 27 septembrie, astfel că site-ul Adminsitrației Fondului pentru Mediu este pregătit pentru cei interesați să se înscrie în vederea obținerii finanțării de 30 de mii de lei.

Într-o primă etapă , platforma online va deveni disponibilă pentru locuitorii din regiunea Nord-vest, în această dimineață , la ora 10. Reperul orar rămâne valabil - luni, pe 30 septembrie, când este programată sesiunea dedicată regiunii centru, și apoi în următoarele 6 zile lucrătoare, pentru restul regiunilor de dezvoltare.

Pe pagina oficială de Facebook a instituției sunt publicate mai multe postări cu indicații și recomandări de completare rapidă și eficientă a datelor, pentru că la ediția anterioară fondurile s-au epuizat în doar câteva minute. Sunt și condiții pe care cei care vor să participe la program trebuie să le îndeplinească: să aibă domiciliul în România, să fie proprietariul imobilului pe care se vor instala panourile, iar acesta să fie exclusiv pentru locuit, și să nu aibă datorii la stat.