Protest cu macara și bani falși în fața Ministerului Sportului. Eduard Novak, acuzat că și-a premiat ilegal tatăl5Foto2Video© realitatea.net

Protest cu macara și bani falși în fața Ministerului Sportului. Eduard Novak, acuzat că și-a premiat ilegal tatăl

, 5 știri, 25 vizualizări

Ministrul Eduard Novak a declarat că mitingul de protest organizat, joi, de Sindicatul Național Sport și Tineret (SNST), a fost unul "fără baze reale" și în cadrul căruia s-au scandat lozinci care nu au legătură cu sportul.

"Ministerul Sportului a avut mereu o atitudine deschisă către colaborare și am căutat soluții la problemele reale din sportul românesc. Am arătat în repetate rânduri că ne dorim să ascultăm revendicările Sindicatului Național Sport și Tineret. Protestul SNST din 23 martie a fost unul fără a avea baze reale. Nu am văzut nimic legat de sport, de solicitări în beneficiul angajaților, de proiecte de viitor. A fost o manifestație cu lozinci care nu au legătură cu sportul, cu atacuri la persoană și incitare la violențe", a afirmat Novak, într-un punct de vedere acordat Agerpres.

"Ministerul Sportului nu a obstrucționat în niciun fel protestul, din contră, a asigurat cadrul pentru organizarea acestei acțiuni. Atribuțiile unui sindicat ar trebui să fie altele, să reprezinte interesele angajaților și membrilor săi. Dacă sindicatul ar aloca măcar 10% în beneficiul sportului din efortul depus pentru aceste atacuri, am vedea niște rezultate importante.