Protestele transportatorilor și fermierilor, ziua 8. Discuții la Guvern între premier și Confederațiile din Transporturi3Foto© libertatea.ro

Protestele transportatorilor și fermierilor, ziua 8. Discuții la Guvern între premier și Confederațiile din Transporturi

, 5 știri, 20 vizualizări

Transportatorii și fermierii protestează pentru a opta zi consecutivă și blochează o bandă de drum național în Afumați, iar 100 de persoane continuă protestul în apropierea Vămii Siret, cu peste 50 de tractoare, șase TIR-uri și 15 autoturisme.

UPDATE ora 15.30: Premierul Marcel Ciolacu va avea la ora 16.00, la sediul Guvernului. o întâlnire cu reprezentanții Confederațiilor din sectorul Transporturilor, la care va participa și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

UPDATE ora 11:00. Coloana de camioane de pe DN 2, la ieșirea din România spre Ucraina, prin Punctul de Trecere a Frontierei Siret, măsoară aproximativ 20 de kilometri, a declarat directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași, Ovidiu Mugurel Laicu, citat de Agerpres.