PSD îi cere demisia lui Nicușor Dan. Ce anume a declanșat reacția pesediștilor4Foto© businessmagazin.ro

PSD îi cere demisia lui Nicușor Dan. Ce anume a declanșat reacția pesediștilor

, 10 știri, 22 vizualizări

Social democrații susțin, într-un comunicat de presă, că Nicușor Dan „nu mai are vreo legitimitate de a-i reprezenta pe bucureșteni fiindcă a devenit, oficial, un penal”. Poziția PSD vine după ce primarul Capitalei a fost acuzat de ANI de incompatibilitate, conflict de interese și abuz în serviciu.

„Primarul General Nicușor Dan adaugă incompetenței și delăsării sale, deja probate, din nefericire pentru locuitorii Bucureștiului, și incompatibilitatea și conflictul de interese, constatate oficial de Agenția Națională de Integritate. În orice stat european, în fața gravității unor asemenea acuzații, ar fi existat deja până acum un gest firesc: demisia.

Venit la Primăria Capitalei pe valul campaniei „Fără penali în funcții publice”, Nicușor Dan nu mai are vreo legitimitate de a-i reprezenta pe bucureșteni fiindcă a devenit, oficial, un penal. Acesta este apogeul unui mandat de primar în care locuitorii Capitalei au fost mințiți, condamnați la frig sau au devenit victimele câinilor vagabonzi”, se arată într-un comunicat al PSD.