Rabla Plus 2024: Înscrierile pentru a treia etapă a programului încep luni3Foto© observatornews.ro

Rabla Plus 2024: Înscrierile pentru a treia etapă a programului încep luni

, 6 știri, 12 vizualizări

"Începând de luni, 19 august 2024, ora 10:00, Administrația Fondului pentru Mediu organizează o nouă sesiune de înscriere pentru persoanele fizice, persoanele juridice, unitățile administrativ-teritoriale și instituțiile publice în cadrul Programului Rabla Plus. Persoanele fizice se pot adresa producătorilor validați, în vederea îndeplinirii formalităților de înscriere în cadrul programului, iar persoanele juridice pot încărca în aplicația informatică documentele necesare, în limita sumelor alocate", a anunțat recent Administrația Fondului pentru Mediu (AFM), potrivit Agerpres.

Sumele alocate pentru cea de-a treia etapă de înscrieri în cadrul programului "Rabla Plus" sunt următoarele: 100 de milioane de lei - în perioada 19 august - 25 noiembrie 2024, pentru persoane fizice, 100 de milioane de lei - în perioada 19 august - 19 septembrie, pentru persoanele juridice, UAT și instituții publice.

Conform AFM, în Programul "Rabla Plus", solicitantul beneficiază de ecotichet la achiziționarea unui autovehicul nou în schimbul predării spre casare a cel puțin unui autovehicul uzat. Se pot preda spre casare maximum două autovehicule uzate.