Radu Mihaiu: În sfârșit, Biroul Electoral Sector 2 constată cazuri de fraudă și sesizează organele de urmărire penală5Foto© observatornews.ro

Radu Mihaiu: În sfârșit, Biroul Electoral Sector 2 constată cazuri de fraudă și sesizează organele de urmărire penală

, 13 știri, 16 vizualizări

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, spune că „în sfârșit” Biroul Electoral de Sector (BES) constată cazuri de fraudă la vot la o secție de votare și sesizează organele de urmărire penală. Radu Mihaiu – al cărui contracandidat de la PSD-PNL, Rareș Hopincă, și-a proclamat victoria în alegeri – a solicitat BES să renumere voturile din 36 de voturi, pentru posibile fraude, fiindu-i aprobată solicitarea pentru doar două secții.

„În sfârșit BES constată cazuri de fraudă și sesizează organele de urmărire penală. Alegerile de la Sectorul 2 se vor lăsa cu multe dosare și anchete. La secția 248, după 4 zile de stat la porțile Biroului Electoral de Sector, au apărut voturi în plus. Coincidență sau nu, e fix cazul cu care se lăuda PSD că a mai găsit în ea 39 de voturi în plus pentru domnul Hopincă”, a scris Radu Mihaiu, luni, pe Facebook.

El a postat și un document atribuit Biroului Electoral Sector 2, care spune că „apreciază că se impune sesizarea organelor de urmărire penală” în cazul Secției 248, unde au fost menționate 9 buletine de vot în plus.