Ramzan Kadirov ar fi fost otravit. Liderul cecen a chemat un nefrolog strain, deoarece ,,nu are incredere in medicii moscoviti4Foto© realitatea.net

Ramzan Kadirov ar fi fost otravit. Liderul cecen a chemat un nefrolog strain, deoarece ,,nu are incredere in medicii moscoviti

, 6 știri, 103 vizualizări

Acesta ar avea probleme grave de sănătate, cel mai probabil o afecțiune la rinichi, a dezvăluit un jurnalist kazah. Potrivit acestuia, starea de sănătate precară a lui Kadîrov ar fi fost motivul pentru care liderul cecen a lipsit de la discursul lui Vladimir Putin despre starea națiunii ruse.

Ahmed Zakaiev, reprezentantul cabinetului de miniștri al republicii cecene Icikeria, guvern separatist nerecunoscut care luptă pentru independența față de Federația Rusă, susține că Ramzan Kadîrov este bolnav de multă vreme și chiar a devenit dependent de medicamente.

Unele publicații scriu că liderul cecen a fost otrăvit și că a chemat un medic din Emiratele Arabe Unite, deoarece, scrie presa, Kadîrov „nu are încredere în medicii moscoviți”.