Rapid - Universitatea Craiova12Foto© video.gsp.ro

Rapid - Universitatea Craiova

, 14 știri, 13 vizualizări

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Din oferta Betano de luni, 29 aprilie, am ales trei meciuri de fotbal și, cu Bet Builder activat din partea dreapta sus a ecranului, am mizat pe șase piețe de pariere pe același bilet, câte două din fiecare partidă. Acum, pe Betano, cu Bet Builder toate pariurile preferate sunt în același loc.

Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.00)

Aflată în lupta pentru evitarea retrogradării, FC Botoșani nu-și permită să piardă meciul de la Ploiești contra unei echipe care aparent este scăpată de griji. Petrolul a câștigat un singur meci din ultimele cinci etape, iar pe teren propriu a obținut un singur punct la ultimele două apariții. FC Botoșani n-a mai câștigat în deplasare de la 2-0 cu Oțelul în 22 decembrie 2023, înregistrând două remize și cinci înfrângeri de atunci. Petrolul a obținut patru puncte în duelurile cu Botoșani din sezonul regular, în meciul cu goluri marcate de ambele părți.