Rareș Bogdan l-ar vrea demis pe Aurescu. Reacția ministrului de Externe: E ca atunci când sunt atacat de Sputnik13Foto© romaniatv.net

Rareș Bogdan l-ar vrea demis pe Aurescu. Reacția ministrului de Externe: E ca atunci când sunt atacat de Sputnik

, 27 știri, 15 vizualizări

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat că nu îl interesează părerile lui Rareș Bogdan. Europarlamentarul și prim-vicepreședinte PNL a afirmat că nu l-ar mai menține în funcție alături de alți câțiva miniștri. "Practic, astfel de atacuri de la asemenea personaje sunt de fapt o confirmare că fac bine ce fac - e exact ca atunci când sunt atacat de Sputnik", a spus Bogdan Aurescu, pentru Digi24.ro, potrivit news.ro.

"Nu mă interesează părerile lui Rareș Bogdan - vă aduc aminte cum, în plin război al Rusiei contra Ucrainei, cerea să blocăm la graniță cerealele ucrainene. Practic, astfel de atacuri de la asemenea personaje sunt de fapt o confirmare că fac bine ce fac - e exact ca atunci când sunt atacat de Sputnik. Probabil are destul de multe neîmpliniri și frustrări personale", a reacționat Bogdan Aurescu.

Întrebat ieri la Prima News dacă l-ar mai ține în funcție pe Bogdan Aurescu, Rareș Bogdan a răspuns negativ. "Eu? Nu. Aș mai concedia încă câțiva miniștri. Mulți... și de la PSD. Nu vreau scandal, nici cu Aurescu, nici cu alții. Cred că l-aș chema (pe Aurescu- n.r.) să îl întreb ce are de gând. Pe Petre Daea, care mi-e simpatic, l-aș ruga să fie un fel de șef la târguri, oboare. Mi-e simpatic, ca un bunicuț, dar nu rezolvă problema".

Nu mă interesează părerile lui
Rareș Bogdan,
Bogdan Aurescu îl compară pe liderul liberal Rareș Bogdan cu Sputnik:…
E exact ca atunci când sunt atacat de Sputnik
Bogdan Aurescu,
Rareș Bogdan îl atacă pe Bogdan Aurescu, „numit de stat” la șefia…
Nu vă lăsați manipulați de agenții dezinformării putiniste!
Rareș Bogdan,
Mugur Mihăescu: “Am fost tratați ca sclavi, ca ghiocei, orice în…
O astfel de discuție în spațiul public nu face bine nici actorilor, nici PNL
Rareș Bogdan,
Bode intervine în scandalul dintre Rareș Bogdan și Aurescu: “O astfel…