Răspunsul lui Marcel Ciolacu, întrebat dacă l-ar fi rechemat la post pe ambasadorul României în SUA, după reacția acestuia7Foto1Video© libertatea.ro

Răspunsul lui Marcel Ciolacu, întrebat dacă l-ar fi rechemat la post pe ambasadorul României în SUA, după reacția acestuia

, 14 știri, 34 vizualizări

Ciolacu a spus la Antena 3 că „lipsa de anvergură și reacția emoțională nu l-au calificat” pe Andrei Muraru pentru a fi ambasador și a adăugat că ministrul de Externe, Luminița Odobescu, va avea o discuție cu președintele României, Klaus Iohannis, pe acest subiect.

„Nu mai avut nicio discuție cu domnul ambasador și cred că o perioadă mai lungă de timp nu o să avem discuții. În primul rând, eu am venit aici însoțit de doamna ministru de Externe, este reprezentanta de vârf a diplomației române. Nu apucasem să avem discuțiile aplicate cum vor fi reprezentările în ziua următoare, de aceea am și spus că câteodată e bine să ai răbdare. Totuși, lipsa de anvergură a domnului ambasador și o reacție până la urmă cred că emoțională a domniei sale nu l-au calificat pentru a fi ambasador”, a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3, potrivit news.ro.

Întrebat dacă l-ar fi rechemat pe Andrei Muraru din postul de ambasador, în caz că decizia i-ar fi aparținut lui, și nu președintelui Iohannis, Ciolacu a răspuns: „Categoric”. „Presupun că doamna ministru (n.red. Luminița Odobescu) va avea discuțiile cu președintele României”, a adăugat șeful Executivului.

Un personaj care a fost depășit!
Andrei Muraru,
Marcel Ciolacu, despre ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru: ”Un…