Răspunsul lui Piedone la oferta lansată de Marcel Ciolacu: Nu mă retrag. Gabriela Firea și Sebastian Burduja sunt eroi de sacrificiu3Foto© hotnews.ro

Răspunsul lui Piedone la oferta lansată de Marcel Ciolacu: Nu mă retrag. Gabriela Firea și Sebastian Burduja sunt eroi de sacrificiu

, 6 știri, 125 vizualizări

Premierul Marcel Ciolacu s-a declarat convins, miercuri, că președintele PSD București, Gabriela Firea, va câștiga alegerile pentru Primăria Capitalei, indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală.

El a precizat, într-o emisiune la România TV, că Firea are 90% din voturile electoratului PSD.

„Gabriela Firea va câștiga, din punctul meu de vedere, și cu Piedone, și fără Piedone. (…) E perseverentă, va veni cu proiecte, va fi susținută de primarii în funcție. Gabriela Firea întrunește 90% din voturile Partidului Social Democrat. (În București, PSD – n.r.) avea înainte de a intra în campanie 34%”, a spus Ciolacu.

Liderul PSD a subliniat că nu i-a cerut lui Cristian Popescu Piedone să se retragă din cursa pentru Primăria Capitalei, ci să se întâlnească cu alți primari de sector și cu Gabriela Firea, pentru a alcătui „un program real” pentru București.

Gabi, știi ce aș vrea să spun, dar mi-e rușine
Marcel Ciolacu,
Cum a fost convinsă Gabriela Firea să candideze. Marcel Ciolacu:…