Reacția lui Dan Petrescu după ce Mihai Stoica i-a cerut să tacă pentru că vorbește prostii și se face de râs4Foto1Video© hotnews.ro

Reacția lui Dan Petrescu după ce Mihai Stoica i-a cerut să tacă pentru că vorbește prostii și se face de râs

, 8 știri, 105 vizualizări

Conflictul de la distanță dintre Dan Petrescu și Mihai Stoica, foști colaboratori la Unirea Urziceni, a pornit după conferința de presă de miercuri a antrenorului de la CFR Cluj. Înaintea meciului cu Maccabi Petah Tikva, Petrescu spunea că FCSB a abordat prea relaxată returul cu Sparta Praga (2-3), iar declarațiile optimiste ale "conducătorilor" au afectat prestația echipei.

"Meseria mea e să încerc să-i conving pe jucători de dificultatea meciului. Tot timpul mi se spune că eu exagerez, dar nu exagerez. După meciul tur, FCSB, din declarațiile conducătorilor lor, erau deja calificați. E o greșeală mare! Eu tot timpul am declarat că va fi meci foarte greu, pe muchie de cuțit. Niciun meci nu e ușor. Dacă ne gândim că suntem calificați, vom pierde mâine.

Cei de la FCSB au pățit asta în prima repriză. Au crezut că meciul va fi ușor și s-au trezit prea târziu. Sper ca noi să ne trezim la timp, nu prea târziu. Supără când zic adevărul, dar asta e realitatea", a spus Petrescu, miercuri.