Reacția șefei Secret Service după tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump: „Cel mai semnificativ eșec operațional”19Foto© realitatea.net

Reacția șefei Secret Service după tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump: „Cel mai semnificativ eșec operațional”

, 29 știri, 24 vizualizări

La mai bine de o săptămână de la tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump, șefa Secret Service din SUA a mărturisit că evenimentul din data de 13 iulie a fost „cel mai semnificativ eșec operațional” din ultimii zeci de ani, conform Sky News.

Aflându-se în fața Comisiei pentru Supraveghere și Responsabilitate a Camerei Reprezentanților, Kimberly Cheatle a dezvăluit că ia asupra sa „întreaga responsabilitate pentru orice deficiență de securitate”.

Amintim faptul că fostul președinte american Donald Trump a fost ținta unei tentative de asasinat sâmbătă, 13 iulie, în timp ce se adresa mulțumii de pe scenă, la un miting electoral din Pennsylvania. Un glonț l-a atins pe politicianul republican în lobul urechii.  Un participant la acest miting a murit, iar un altul s-a ales cu răni.