Reacția tăioasă a lui Marius Șumudică la atacurile lui Cornel Dinu4Foto© adevarul.ro

Reacția tăioasă a lui Marius Șumudică la atacurile lui Cornel Dinu

, 4 știri, 17 vizualizări

Cornel Dinu a avut un atac devastator, joi seara, la adresa lui Marius Șumudică. ”Nu are cum să-ți placă de el, pentru că ce face în ultimul timp este o cerșeală de post de antrenor. Dacă-i vezi CV-ul, te sperii”, a spus dinamovistul.

La scurt timp, Șumi a solicitat un drept la replică, în care i-a răspuns lui Cornel Dinu și în care și-a apărat cariera de antrenor: ”În ultima vreme, de când am fost solicitat pentru acest angajament la Digisport și încerc să-mi fac cât mai bine treaba de analist tv, observ că sunt atacat de tot mai mulți oameni de fotbal. Aș vrea să spun că respectivele persoane sunt din fotbal, dar mai ales în cazul domnului Cornel Dinu nu pot să mai spun acest lucru.

Dacă nu aș apela la serviciile celor de la Google, mi-ar fi foarte greu să-mi aduc aminte chiar vag de când n-a mai antrenat cel căruia lumea fotbalului îi spune “Procuroru’”. Trec peste jignirea de joasă speță cu pocirea numelui meu, dar în timp ce “Șoșodică” e liber de contract de doar vreo lună și ceva, “Procuroru’” cred că nu mai antrenează de pe vremea defunctei Cupa Cupelor!”, a spus Marius Șumudică.

Jignire de joasă speță. N-a mai antrenat de pe vremea Cupei Cupelor!
Marius Șumudică,
Atacat de „Procuror”, Marius Șumudică răspunde tăios: „Jignire de…