Real Madrid și Manchester City au remizat în prima manșă a semifinalelor Ligii Campionilor10Foto© observatornews.ro

Real Madrid și Manchester City au remizat în prima manșă a semifinalelor Ligii Campionilor

, 11 știri, 46 vizualizări

În Liga Campionilor la fotbal, Real Madrid - Manchester City s-a terminat 1-1 în manșa întâi din semifinale. Vinicius Junior a înscris la singurul șut pe poartă trimis de madrileni în prima repriză, iar Kevin De Bruyne a marcat pentru 1-1 în partea a doua. Odată cu această partidă, Carlo Ancelotti a egalat recordul de meciuri în Liga Campionilor deținut de Sir Alex Ferguson, 190.

“Ne-a fost greu în prima repriză, în cea de-a doua am fost mai buni, am controlat jocul. Și în prima repriză, când au avut o posesie superioră, am stat bine din punct de vedere defensiv. Vinicius este un atacant excelent, se află îmtr-o perioadă foarte bună, dar toată echipa a jucat bine și am o senzație bună în ceea ce privește returul de miercurea viitoare”, a declarat la finalul meciului antrenorul echipei madrilene, Carlo Ancelotti.

Returul City - Real se va juca pe 17 mai în Anglia. Pentru Real ar fi a șasea finală în ultimele 10 sezoane, pe precedentele 5 le-a câștigat. Pentru City ar fi doar a doua finală din istorie.