Regele Charles al III-lea a felicitat echipa Angliei pentru calificarea în finala Euro-2024. Ce le-a cerut jucătorilor4Foto© libertatea.ro

Regele Charles al III-lea a felicitat echipa Angliei pentru calificarea în finala Euro-2024. Ce le-a cerut jucătorilor

, 4 știri, 15 vizualizări

„Aș dori să vă încurajez să câștigați înainte de a fi nevoie de goluri miraculoase în ultimul minut sau de un penalty. Sunt sigur că ritmul cardiac și tensiunea arterială ale națiunii ar fi mult mai ușurate. Mult noroc Angliei”, a transmis, într-o notă de umor, regele Charles al III-lea.

Monarhul a făcut referire la meciurile de la turneul final ale Angliei, unde fanii au trăit cu sufletul la gură remiza din în ultimul minut împotriva Slovaciei, triumful în fața Elveției la lovituri de departajare, în sferturile de finală și au trebuit să aștepte golul victoriei lui Ollie Watkins, în minutul 90, în semifinala cu Olanda.

La rândul său, prințul moștenitor William l-a felicitat pe Ollie Watkins, atacantul lui Aston Villa, marcatorul golului decisiv în calificarea Angliei în ultimul act. „Ce frumusețe, Ollie! Felicitări Angliei! Finaliștii Euro 2024″, a scris prințul William pe X.