Regele Charles și-a reluat îndatoririle publice după diagnosticul de cancer și a vizitat un centru specializat în tratamentul oncologic11Foto© stirileprotv.ro

Regele Charles și-a reluat îndatoririle publice după diagnosticul de cancer și a vizitat un centru specializat în tratamentul oncologic

, 16 știri, 17 vizualizări

Deși starea sa de sănătate este în continuare una precară, Regele Charles pare că se simte ceva mai bine, reluându-și o parte din activitățile publice. Astfel, monarhul și-a făcut prima apariție publică marți, 30 aprilie. Alături de partenera sa, suveranul a vizitat astăzi un centru de luptă contra cancerului. Aceasta a fost prima apariție publică pe care Regele Charles o face, asta după ce în data de 31 martie a asistat la tradiționala slujbă religioasă de Paște.

Familia Regală trece prin momente grele. În data de 5 februarie, Regele Charles al III-lea dezvăluia că a fost diagnosticat cu cancer. Mai apoi, în data de 22 martie, și Prințesa de Wales a venit cu un anunț cutremurător, mărturisind că și ea luptă acum împotriva aceleași boli. Cei doi se află sub tratament, iar în cazul Regelui veștile pare că sunt îmbucurătoare, având în vedere că acesta și-a reluat o parte din activitățile publice.

Vineri, 26 aprilie, Palatul venea cu vești îmbucurătoare. După o perioadă în care s-a vorbit intens despre faptul că stare de sănătate a Regelui Charles se degradează vizibil, a fost anunțat faptul că acesta își va relua o parte din îndatoriri. Veste a dat speranță și poate indica faptul că monarhul reușește să ducă lupta cu boala ce îl macină.