Reguli noi în sezonul 14 iUmor, ce va avea premiera pe 11 februarie. Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker8Foto© a1.ro

Reguli noi în sezonul 14 iUmor, ce va avea premiera pe 11 februarie. Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

, 8 știri, 8 vizualizări

Cel mai fresh cuplu de comedianti din România, Bordea și Cortea, li se alătură Deliei și lui Cheloo și vin să “trateze” juriul, prezentatorii, concurentii si publicul iUmor cu o doză masivă de umor, așa cum o spune și sloganul – terapie prin comedie.

Surprizele se vor ține lanț încă dinainte ca jurații să ajungă pe scena show-ului, pentru că, sub observația prezentatorilor, ei sunt implicați în diferite jocuri care au o miză importantă. Este vorba despre un joker ce poate schimba soarta unui concurent sau poate influența „soarta“ unui jurat în timpul momentului realizat de unul dintre participanți.

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenților doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

De ce mi-aș dori răul?!? O zi, președinte, dar cu puteri depline!
Cheloo,
iUmor, marea premieră va avea loc pe 11 februarie, la Antena 1.…