Restricții de trafic rutier în zona Piața Montreal-Piața Presei Libere, pentru lucrări la o nouă stație de metrou5Foto© stirileprotv.ro

Restricții de trafic rutier în zona Piața Montreal-Piața Presei Libere, pentru lucrări la o nouă stație de metrou

, 9 știri, 13 vizualizări

Traficul rutier în zona Piața Montreal - Piața Presei Libere va fi restricționat, timp de trei luni, din 6 iulie, ca urmare a desfășurării unor lucrări de consolidare a unor galerii subterane pentru viitoarea stație de metrou Piața Montreal de pe aliniamentul viitoarei Magistrale M6, a anunțat, vineri, Metrorex.

„Pentru activități de execuție în cadrul contractului "Legătura rețelei de metrou cu Aeroportul Internațional Henri Coandă - Otopeni (Magistrala 6. 1 Mai-Otopeni). Proiectare și execuție structură de rezistență stații, galerii și tuneluri. Lotul 1.1 - 1 Mai -Tokyo", Metrorex anunță restricții de trafic rutier, programate să intre în vigoare la data de 06.07.2024 până la 07.09.2024.

Măsura restricționării traficului este impusă de planul de lucrări pentru viitoarea stație de metrou Piața Montreal de pe aliniamentul viitoarei Magistrale M6, Secțiunea Sud. Orice modificare eventuală care ar putea interveni pe parcurs va fi anunțată printr-o informare actualizată.