Rezultate finale BAC 2024: Notele după contestații, publicate vineri25Foto© cancan.ro

Rezultate finale BAC 2024: Notele după contestații, publicate vineri

, 40 știri, 24 vizualizări

Vineri, 12 iulie, este o zi importantă pentru elevii care au depus contestații în urma notelor de la Bacalaureat 2024. Astăzi, absolvenții claselor a XII-a vor afla rezultatele finale, afișate atât în centrele de examen, cât și pe EDU.RO. Candidații care nu au reușit să promoveze examenul în această sesiune, mai au o șansă în luna august. Înscrierile se fac în perioada 15 – 22 iulie 2024.

Ultima perioadă nu a fost deloc ușoară pentru absolvenții claselor a XII-a. Elevii care au terminat liceul au trecut prin emoții mari pentru că au susținut unul dintre cele mai importante examene ale vieții lor. Au avut de trecut probele la Limba Română, Matematică / Istorie, proba la alegere a profilului, dar și proba la limba maternă pentru minoritățile din România. Candidații nemulțumiți de note au avut șansa de a depune contestație, iar astăzi vor afla și notele finale.

Vineri, 12 iulie, elevii care depus contestații, după ce au aflat notele de la Bacalaureat 2024, vor afla astăzi rezultatele finale. În timp ce unii candidați își doresc doar să primească o notă mai mare, alții așteaptă cu sufletul la gură să vadă dacă au promovat examenul maturității.