Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, a anunțat logodna sa10Foto© hotnews.ro

Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, a anunțat logodna sa

, 14 știri, 72 vizualizări

Miliardarul Rupert Murdoch, 92 de ani, se va căsători cu biologul molecular pensionar Elena Zhukova, 67 de ani. Miliardarul media Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, a anunțat logodna sa pentru a șasea oară, această dată cu o cercetătoare pensionată pe nume Elena Zhukova. Vestea a venit la scurt timp după ce Murdoch a predat controlul imperiului său media conservator fiului său, Lachlan Murdoch. Elena Zhukova, în vârstă de 66 de ani, a fost descrisă ca un om de știință pensionat în multiplele rapoarte media, iar fiica ei s-a căsătorit anterior cu Roman Abramovich, oligarh rus cunoscut.

Murdoch și Zhukova s-au întâlnit la o petrecere organizată de fosta soție a lui miliardarului, Wendi Deng, cu care acesta a fost căsătorit timp de 14 ani. Fiica lui Zhukova, Dasha Zhukova, este o cunoscută colecționară de artă și filantroapă. Această nouă logodnă vine la doar câteva luni după ce magnatul a anunțat că se retrage din conducerea imperiului media pe care l-a construit.

Compania lui Murdoch, News Corp, cu sediul la New York, deține diverse publicații digitale și tradiționale, inclusiv Wall Street Journal și Fox News. Omul de afaceri, cu o avere estimată la 8,96 miliarde de dolari, a avut anterior căsătorii cu personalități precum Jerry Hall, Wendi Deng și altele.