Rux reacționează după ce Sânziana Negru a aruncat la gunoi o pungă cu produse primite de la Lidl. Fanii au fost dezamăgiți de influenceriță11Foto2Video© cancan.ro

Rux reacționează după ce Sânziana Negru a aruncat la gunoi o pungă cu produse primite de la Lidl. Fanii au fost dezamăgiți de influenceriță

, 15 știri, 44 vizualizări

Sânziana Negru și iubitul ei, Ștefan Floroaica se află în centrul unui mare scandal după ce au făcut un gest care i-a dezamăgit pe fani. Aflați la Electric Castle, cei doi au filmat o campanie pentru Lidl, iar la scurt timp după ce și-au terminat treaba, au ales să arunce punga plină cu produse la gunoi. În videoclipul realizat de cuplu, Ștefan trebuia să ghicească 10 produse pe care influencerița le cumpărase. Printre acestea se aflau un eclaer, macarons, crenvuști, cârnați, chipsuri, covrigi, înghețată, pui la rotisor și limonadă.

Actorul a reuși să ghicească aproape toate produsele, însă, după ce au terminat de filmat videoclipul, cei doi au aruncat la gunoi punga cu produsele nedesfăcute. Gestul a fost văzut de oamenii aflați la Electric Castle, iar Avram Grigore, un utilizator TikTok a postat un clip în care a povestit cum cuplul s-a descotorosit de produsele LIdl.

Oamenii mei au terminat de filmat, s-au dus cu punga, ea, că na ea e mai importantă un pic. Ea s-a dus pe o parte el pe altă parte cu punga în mână și omul meu a luat punga și a aruncat-o la gunoi. Toată punga, cu toate produsele, la gunoi. M-am dus cu prietenii mei la gunoi și ne-am uitat și erau produse din magazinul respectiv pe care ei le-au filmat, aruncate la gunoi.