SAGA extinde zona de Mainstage pe aeroport și pune la bătaie încă 30.000 de abonamente pentru cele trei zile de festival6Foto© realitatea.net

SAGA extinde zona de Mainstage pe aeroport și pune la bătaie încă 30.000 de abonamente pentru cele trei zile de festival

, 6 știri, 6 vizualizări

București, 27 iunie 2024 - SAGA festival se extinde cu 25.000 de mmărind zona din jurul scenei principale și amenajând un nou spațiu pentru mâncare etri pătrați, și băuturi. Odată cu extinderea spațiului, organizatorii anunță suplimentarea numărului abonamentelor de acces general cu încă 30.000 pentru ca toți fanii să aibă o experiență memorabilă alături de artiștii preferați.

„Dorința de a mări spațiul dedicat zonei de Mainstage a pornit de la feedback-ul fanilor SAGA festival, care s-au arătat foarte nerăbdători să o vadă live pe Nicki Minaj. Extinderea a fost o decizie firească în acest context, pentru că ne-am dorit ca toți festivalierii să se bucure de aceleași condiții, de aceeași experiență de neuitat, fără să le fie teamă că nu prind loc la scena principală, unde vor avea șansa să vadă artiști pentru prima dată în România”, spune Allan Hardenberg, CEO Saga.

Nicki Minaj, „regina muzicii rap”, este cap de afiș la SAGA 2024, iar prezența artistei în premieră în România a fost printre principalele motive pentru care fanii s-au înghesuit să-și cumpere bilete încă din primele zile.