Sanador investește 20 mil. euro în extinderea spitalului din Capitală4Foto© zf.ro

Sanador investește 20 mil. euro în extinderea spitalului din Capitală

, 5 știri, 16 vizualizări

București, 1 august 2024. SANADOR anunță o investiție majoră, de aproximativ 20 de milioane de euro, în extinderea Spitalului Clinic SANADOR prin achiziționarea unui sediu de pe strada Buzești, aflat în imediata proximitate a Spitalului. Această achiziție marchează o etapă importantă în dezvoltarea serviciilor medicale private din România și în îmbunătățirea capacității de îngrijire a pacienților.

Noua clădire SANADOR are 9 niveluri supraterane și 2 subterane, cu o suprafață construită de aproape 4.000 mp, și va fi interconectată cu Spitalul Clinic SANADOR, crescând capacitatea totală a spitalului la aproximativ 500 de paturi. Extinderea va include și o nouă cale de acces din strada Buzești, completând ansamblul de clădiri existent format din Spitalul Clinic SANADOR, Centrul Oncologic SANADOR și Clinica SANADOR Buzești.

Negocierile pentru achiziție au început în 2023 și au fost finalizate la 29 iulie 2024. Clădirea va fi eliberată până la sfârșitul primului trimestru al anului viitor, după care va fi amenajată și adaptată pentru noua destinație, proces estimat să se finalizeze spre sfârșitul anului viitor.