Scandal monstru la TVR. Dorin Chioțea a lansat un atac dur asupra conducerii TVR4Foto© gsp.ro

Scandal monstru la TVR. Dorin Chioțea a lansat un atac dur asupra conducerii TVR

, 7 știri, 36 vizualizări

Dorin Chioțea, unul dintre jurnaliștii cu experiență din cadrul TVR, a lansat un atac extrem de dur la adresa conducerii Televiziunii Române după ce instituția publică a difuzat o emisiune dedicată Zilei Naționale a României, în loc de meciul dintre Germania și Costa Rica. Partida din cadrul grupelor Campionatului Mondial de Fotbal a fost difuzată pe TVR Info. Dorin Chioțea este unul dintre moderatorii emisiunilor dedicate turneului final din Qatar. Jurnalistul spune că măsura luată este una „rușinoasă” și că și-a bătut joc de public.

„Germania pleaca acasa in urma meciului pe care TVR1 nu l-a avut!

În cea mai emotionanta seara de la CM, cand Japonia conduce Spania si Costa Rica pe Germania, sefii TVR isi bat joc de banul public si transmit pe TVR1 o emisiune cu iz patriotard, trasa de par, cu dialoguri rasuflate tinute pe podele zgariate.

Nu asa se respecta Romania de ziua Țării, doamnelor si domnilor. Tara nu se respecta punand-o pe dra Nadine Vladescu, clienta tuturor ziarelor de la o vreme, sa debuteze fulminant la TVR Cultural din primul minut de emisie.