Scuza halucinanta a barbatului care a incercat sa jefuiasca o banca in Iasi: hotul spune ca avea datorii la camatari4Foto© realitatea.net

Scuza halucinanta a barbatului care a incercat sa jefuiasca o banca in Iasi: hotul spune ca avea datorii la camatari

, 5 știri, 0 vizualizări

Bărbatul a fost săltat de mascați la o săptămână de la încercarea sa de a jefui o bancă. Imediat ce a fost dus la secție încătușat, Vasile Iulian Dulap și-a recunoscut fapta, însă a venit și cu explicații. Din spusele avocaților, bărbatul ar fi ajuns la capătul puterilor din cauza datoriilor.

Jaf armat Iași: primele IMAGINI cu atacatorul de la bancă. Poliția a instituit filtre în tot orașulNu ar fi prima dată când bărbatul ar fi avut probleme cu banii, nici cu legea. Datele anchetatorilor arată că anul trecut, același indivit ar fi încercat să cumpere o mașină cu bancnote false. Avocații susțin că nu a fost acuzat de nimic, iar dosarul respectiv s-ar fi clasat.

În ciuda gestului său, apropiații spun despre acesta că era un exemplu pentru oamenii din comunitate. Individul e antreprenor și are o familie frumoasă, susțin vecinii. Tot ei spun că soția jefuitorului este în stare de șoc după gestul la care a recurs.