Se deschide sezonul de schi la Poiana Brașov. Ce tarife vor fi practicate anul acesta10Foto© observatornews.ro

Se deschide sezonul de schi la Poiana Brașov. Ce tarife vor fi practicate anul acesta

, 13 știri, 19 vizualizări

Se deschide sezonul de schi la Poiana Brașov. În acest sezon de iarnă, tarifele vor fi mai mari decât în sezonul trecut, conform unei decizii a Consiliului Local Brașov. Și anul acesta, localnici și pentru persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora vor beneficia de reduceri.

„De joi, 30 noiembrie, începând cu ora 9.00, se va schia pe toate pârtiile din zona superioară a Masivului Postăvaru, fiind pentru prima dată de la modernizarea domeniului schiabil când se deschide sezonul de schi în luna noiembrie. De asemenea, se va schia pe cele două pârtii pentru începători, Stadion și Bradul”, a anunțat, marți, Primăria Brașov.

În ședința de marți, Consiliul Local a aprobat facilitățile și noile tarife pentru actualul sezon de schi. Cea mai importantă facilitate este cea referitoare la acordarea reducerilor pentru iubitorii sporturilor de iarnă din municipiul Brașov. Din acest sezon cei care au domiciliul în orașul nostru vor plăti, în zilele de miercuri, 50% din valoarea cartelelor de schi valabile în acea zi, respectiv ski-pass-urile de o zi, cele valabile 4 ore, precum și cele cu valabilitate de la orele 11.00, 13.00 și 14.00.