Sebastian Burduja, „sceptic” cu privire la o susținere liberală a lui Nicușor Dan pentru un nou mandat2Foto© romanialibera.ro

Sebastian Burduja, „sceptic” cu privire la o susținere liberală a lui Nicușor Dan pentru un nou mandat

, 5 știri, 19 vizualizări

„Eu sunt sceptic, cu tot respectul pentru domnul Nicușor Dan. Îl știu de mulți ani de zile, cred că are bune intenții, dar, până acum, nu cred că a livrat pentru București, cel puțin la nivelul așteptărilor bucureștenilor. Vom vedea ce va fi peste patru, cinci luni, vom face o analiză atentă și cred că și Partidul Național liberal este dator electoratului său să vină cu o viziune proprie.

În măsura în care ea va fi adoptată și de domnul Nicușor Dan, eu m-aș bucura să facă acest lucru. Dar și noi avem datoria să ne testăm propriii candidați, să vedem ce strategie avem și să luăm cea mai bună decizie”, a spus, sâmbătă, Burduja, la Digi24.

Întrebat dacă există varianta ca PNL să candideze împreună cu PSD la primăria Capitalei, în care social-democrații să o susțină pe fostul primar Gabriela Firea, iar liberalii să ia trei primării de sector, Burduja a arătat că nu a auzit o asemenea variantă și a reiterat că, personal susține varianta ca PNL să aibă candidați proprii „peste tot în București”.