Secretara șefă de la Universitatea de Medicină din București, dată dispărută11Foto© observatornews.ro

Secretara șefă de la Universitatea de Medicină din București, dată dispărută

, 16 știri, 32 vizualizări

Alertă în Capitală! Vali Cătălina Matei (43 de ani), secretara șefă de la Universitatea de Medicină Carol Davila din București este dată dispărută. Femeia a plecat de acasă în cursul serii de marți spre miercuri – 17-18 septembrie 2024 – și de atunci nimeni nu mai știe nimic despre ea.

În urmă cu mai puțin de 24 de ore, secretata șefă de la Universitatea de Medicină Carol Davila din București a fost dată dispărută. Femeia a plecat de acasă – de la domiciliul său de pe raza Sectorului 2 din Capitală – în noapte de marți spre miercuri (17 spre 18 septembrie) în jurul orelor 00:00 și nu a mai revenit până în prezent.

La momentul dispariției, femeia – în vârstă de 43 de ani – era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni bleumarin, un pulover gri și o pereche de adidași albi. Cine o vede sau deține informații despre ea, are obligația să sune la numărul uni de urgență 112 sau să se prezinte la cea mai apropiată secție de poliție. NU RATA: Daniel Cata a fost dat dispărut pe 27 august 2024, în Italia. Ireal unde a fost găsit după 4 zile