Șefa secției ATI de la Sfântul Pantelimon rupe tăcerea după morțile suspecte din spital: ”Avem de înfruntat furia unei singure persoane”3Foto© romaniatv.net

Șefa secției ATI de la Sfântul Pantelimon rupe tăcerea după morțile suspecte din spital: ”Avem de înfruntat furia unei singure persoane”

, 5 știri, 87 vizualizări

Pe medici îi acuză unii colegi că au scăzut intenționat dozajul unui medicament vital și, din acest motiv, au murit 17 oameni. Șefa secției de Terapie Intensivă susține însă că toate acestea sunt doar invenții ale doctoriței care a ocupat funcția înaintea ei.

Criminaliștii au ridicat aparatura medicală folosită pentru cei 17 pacienți decedați în perioada 4-7 aprilie, au luat seriile injectomatelor prin care s-a administrat noradrenalina care îi ținea în viață, dar și imaginile de pe camerele de supraveghere de la ATI.

Surse spun că, în sesizarea trimisă către managementul spitalului și Parchet, de către directoarea de îngrijiri medicale, Camelia Stamatoiu, este menționat un singur medic care ar fi micșorat intenționat dozele. O asistentă ar fi confirmat la audieri acuzația. Șefa secției ATI susține că pacienții au fost îngrijiți corespunzător și că totul a pornit de la o dispută internă.