Șeful Consiliului Județean Călărași, la DNA Constanța, într-un dosar privind achiziții făcute de instituție2Foto© realitatea.net

Șeful Consiliului Județean Călărași, la DNA Constanța, într-un dosar privind achiziții făcute de instituție

, 6 știri, 9 vizualizări

Președintele Consiliului Județean (CJ) Călărași, Vasile Iliuță, care este și lider al organizației județene a PSD, a fost chemat la DNA Constanța, vineri dimineață, într-un dosar vizând achiziții, în care în urmă cu câteva săptămâni au fost făcute percheziții la sediul CJ, la Spitalul Județean și la Direcția Generală pentru Protecția Copilului și Asistență Socială.

La sosirea la DNA Constanța, Iliuță a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliștilor.

Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro că Vasile Iliuță a fost chemat de procurori pentru a asista la percheziții informatice, la acest moment el neavând nicio calitate în dosar.

În 21 martie, procurorii DNA au făcut percheziții la Consiliul Județean (CJ) Călărași, la Spitalul Județean și la Direcția Generală pentru Protecția Copilului și Asistență Socială, declarau surse judiciare pentru HotNews.ro. Ancheta l-ar viza și pe președintele CJ, Vasile Iliuță, care este și lider al organizației județene a PSD și care a fost trimis în judecată de DNA și într-un alt dosar, fiind achitat în prima instanță.