Selecționerul Bulgariei consideră că naționala României e echipa perfectă pentru a le ridica moralul jucătorilor săi20Foto© onlinesport.ro

Selecționerul Bulgariei consideră că naționala României e echipa perfectă pentru a le ridica moralul jucătorilor săi

, 26 știri, 25 vizualizări

Selecționerul echipei naționale de fotbal a Bulgariei, Ilian Iliev, a declarat, luni, într-o conferință de presă, că partida amicală cu reprezentativa României, programată, marți, pe Stadionul Steaua din Capitală, este un bun prilej pentru jucătorii săi de a-și ridica încrederea în forțele proprii.

"Ne dorim să facem un meci foarte bun pentru că dorim să ne pregătim cât mai bine pentru Liga Națiunilor. Acest meci cu România e un prilej bun de a ne ridica încrederea în forțele proprii. Cu cât sunt mai multe meciuri împotriva unor formații puternice, cu atât e mai bine pentru moralul nostru. Fiecare dintre echipe are nevoie de victorie mâine pentru a-și ridica moralul.

Așa că fiecare echipă va lupta pentru a câștiga. Nu putem vorbi despre frică de un adversar anume. Știm că în fotbalul de azi contează foarte mult munca în echipă. Nouă ne lipsesc 7 jucători importanți. Aceste meciuri le vom folosi pentru a testa jucători și a încerca să închegăm echipa în perspectiva partidelor oficiale", a afirmat tehnicianul.