Sezonul 11 Chefi la cuțite schimbă regulile în bucătăria amuletelor. Ștefan Popescu îi provoacă pe jurați la prima întrecere8Foto© a1.ro

Sezonul 11 Chefi la cuțite schimbă regulile în bucătăria amuletelor. Ștefan Popescu îi provoacă pe jurați la prima întrecere

, 10 știri, 6 vizualizări

Astfel, cei 3 chefi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile. Așadar, în noul sezon „Chefi la cuțite”, luptele pentru amuletă se vor da în 4.

La fiecare confruntare, chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei chefi în urma bătăliei finale.

Cel care îi va provoca pe jurați la întrecerea culinară din prima ediție a show-ului este Chef Ștefan Popescu. „Va fi dezastru la amuletă!”, a anunțat acesta, înainte de confruntarea cu jurații într-o luptă extrem de dificilă.