Simona Halep, arestată preventiv cât cuprinde4Foto© romaniatv.net

Simona Halep, arestată preventiv cât cuprinde

, 6 știri, 59 vizualizări

CTP cere intervenția Guvernului României în scandalul de dopaj al Simonei Halep. celebrul jurnalist susține că ITIA încalcă drepturile sportivei, prin tergiversarea fără motiv a cazului, după ce a cerut o nouă amânare a audierii programate pe 28 mai 2023.

„Simona Halep, arestată preventiv cât cuprinde. Simona Halep declară că a aflat că pe 28 mai, la cererea Agenției Internaționale pentru Integritate în Tenis (ITIA), audierea ei de către un tribunal independent va fi amânată – pentru a treia oară. Nu cred în teorii ale complotului occidental împotriva românilor și României – că de teorii ale complotului rusesc n-am auzit.

Dar dacă așa va fi pe 28 mai, atunci nu mai e vorba de roxadustat, dopaj, suspendare, nu mai e vorba nici măcar de tenis sau de jucătoarea Simona Halep. Ne vom afla în fața unei încălcări strigătoare la cer a unui drept al omului, al unui cetățean dintr-o țară a Uniunii Europene – dreptul la Justiție. Simonei Halep i se refuză de luni de zile accesul la actul de Justiție.