Simona Halep, increzatoare dupa cele trei zile de audieri de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv: ,,Adevarul va iesi la suprafata8Foto© realitatea.net

Simona Halep, increzatoare dupa cele trei zile de audieri de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv: ,,Adevarul va iesi la suprafata

, 12 știri, 31 vizualizări

"Nu pot să vă spun nimic de la audieri, dar vă pot spune că această audiere mi-a dat șansa să-mi prezint apărarea, încrederea mea e intactă, se va demonstra că nu am avut niciodată intenția de a mă dopa. Am încredere că adevărul va ieși la suprafață. De abia aștept să revin pe teren și de abia aștept să încerc să fac tot ce pot acolo. O să vorbim când o să am posibilitatea. Vă mulțumesc că ați stat aici atâtea zile, în frig și ploaie. Vom vorbi. Nu știu când va veni verdictul", a spus Simona Halep, potrivit eurosport.ro.

În cele trei zile au fost audiați la TAS martori, experți, dar și antrenorul Patrick Mouratoglou și fizioterapeuta Candice Gotier.

În urma audierilor, Comisia TAS va delibera și va pregăti hotărârea arbitrală care va conține decizia și motivarea acesteia.