Simona Halep primește un wild card3Foto© stirileprotv.ro

Simona Halep primește un wild card

, 7 știri, 36 vizualizări

„Această noutate a turneului am aflat-o și eu destul de târziu și un pic m-a surprins pentru că era în plan, dar pentru anii viitori. Din punctul meu de vedere a avea un astfel de turneu înainte de Olimpiadă, pe zgură, înseamnă că sigur vom avea jucătoare foarte bune.

În afară de jucătoarele noastre din România, care aproape în grup au confirmat prezența, Andrei Pavel vrea să îl aducă pe Nadal, eu vreau să o aduc pe Simona Halep și are un wild card pregătit. Și sperăm să fie acolo. Pe lângă jucătoarele consacrate, Irina Begu, Ana Bogdan, Jacqueline Cristian, Gabi Ruse, Monica Niculescu, care va veni la dublu, ca și anul trecut…”, spune Daniel Dobre, potrivit tvrinfo.ro.

Două invitații din patru alocate câștigătoarelor de Grand Slam sau care au fost numărul 1 WTA

„Calificările vor fi de 24 de jucătoare și 4 wild card-uri, vor fi pentru jucătoarele din România. Pe tablou se schimbă un pic vor fi două wild card-uri, plus două locuri rezervate jucătoarelor foste câștigătoare de Grand Slam, foste număr 1, care oricând pot să aplice. Spre exemplu Simona Halep poate să o facă, poate să o facă Kerber sau Osaka, nu contează cine. Ele au acest drept rezervat de a juca aici”.