Simona Halep s-a afișat într-o rochie spectaculoasă la nunta lui Ianis Hagi. De cine a fost însoțită tenismena7Foto© bzi.ro

Simona Halep s-a afișat într-o rochie spectaculoasă la nunta lui Ianis Hagi. De cine a fost însoțită tenismena

, 8 știri, 50 vizualizări

Simona Halep a avut o apariție de vis și s-a afișat într-o rochie spectaculoasă la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. Tenismena a venit la eveniment însoțită de părinții săi și a întors multe priviri cu ținuta sa. De menționat că articolul vestimentar purtat de Simona Halep are un preț pe măsură.

Simona Halep a venit la nunta Elenei și a lui Ianis Hagi, însoțită de părinții ei. Campioana noastră a atras toate privirile atunci când și-a făcut apariția la Palatul Știrbey Vodă. Jucătoarea de tenis a renunțat la costumațiile sport și a purtat o rochie extrem de elegantă pentru care a scos din buzunar zeci de mii de euro, potrivit Cancan. Dar cât a plătit, mai exact, fostul lider WTA pentru ținuta de la evenimentul anului.

Duminică, 14 iulie, Elena Tănase și Ianis Hagi și-au unit destinele într-un loc special pentru familia mirelui, la Biserica Sfântul Visarion din București. După cununia religioasă, mirii s-au îndreptat către locația spectaculoasă unde se desfășoară petrecerea – Palatul Știrbey Vodă. În jurul orei 19:00, au început să sosească invitații, printre care se numără și Simona Halep, alături de părinții ei. Campioana a făcut furori cu ținuta pe care a ales-o.