Simona Pechal, soția lui Lukas Zima, e de o frumusețe răpitoare2Foto© gsp.ro

Simona Pechal, soția lui Lukas Zima, e de o frumusețe răpitoare

, 6 știri, 3 vizualizări

Lukas Zima, în vârstă de 30 de ani, a semnat oficial un contract cu FCSB, care va intra în vigoare la 1 ianuarie 2025, după ce contractul actualului al doilea portar al echipei, Andrei Vlad, va expira. FCSB a decis să acționeze din timp pentru a-și asigura serviciile unui nou portar de valoare, iar transferul lui Zima reprezintă o mișcare importantă pentru campioana României. În schimbul portarului ceh, Petrolul Ploiești va primi 250.000 de euro.

Zima, care a evoluat pentru Petrolul în sezonul curent al Ligii 1, se va alătura echipei FCSB cu un salariu lunar de 10.000 de euro în primul an de contract, sumă ce va crește progresiv la 11.000 de euro în al doilea an și 12.000 de euro în al treilea an al contractului.

Mihai Stan, impresarul portarului, a explicat că mutarea la FCSB reprezintă o oportunitate excelentă pentru Zima. „E normal să-ți dorești să pleci la cel mai mare club din România. Zima a vrut să ajute clubul, el putea deveni liber, dar a vrut să ajute Petrolul”, a declarat Stan pentru GOLAZO.ro.