Sindicatul Europol reclamă condițiile de cazare de la Academia de Poliție: șobolani, toalete nefuncționale și fără apă caldă4Foto© libertatea.ro

Sindicatul Europol reclamă condițiile de cazare de la Academia de Poliție: șobolani, toalete nefuncționale și fără apă caldă

, 4 știri, 99 vizualizări

Sindicatul Europol reclamă condițiile mziere în care locuiesc studenții de la Academia de Poliție.

Studenții de la Academia de Poliție stau câte 16 în camere, nu au apă caldă și nici măcar toalete funcționale. Din cauza mizeriei au început să apară și șobolanii.

„Nu e o clădire părăsită și nici o toaletă publică, ci este toaleta din cadrul Academiei de Poliție. Tocurile de la ușă sunt vizibil rupte și roase probabil de șobolanii care se plimbă liberi pe holurile instituției. P.S. Partea bună e că nici aeresire nu ne mai trebuie în acest caz, gaura din ușă fiind destul de consistentă. Să mai spună careva că nu merg bine lucrurile în Academia de Poliție”, este mesajul transmis de Europol pe Facebook.

„Astăzi, viitorii polițiști sunt nevoiți să stea câte 16 într-o cameră, nu au loc unde să-și poată realiza igiena personală, toaletele sunt nefuncționale într-o proporție covârșitoare, iar despre apă caldă nici nu poate fi vorba. Oare secretarul de stat Raed Arafat ce părere are despre normele de securitate la incendiu? Cât de siguri sunt studenții în acele dormitoare supraaglomerate dacă s-ar produce un scurt circuit la o priză?”, au mai scris sindicaliștii.