Singurul festival de muzică din Europa care se mai ținea în această vară, anulat7Foto© bzi.ro

Singurul festival de muzică din Europa care se mai ținea în această vară, anulat

, 9 știri, 26 vizualizări

Cele nouă muze inspiratoare ale artelor pot fi mulțumite. Din cer venită, din radioul mașinii sau direct din boxele vecinului de dedesubt, muzica se revarsă în valuri; e un produs de larg consum, umbra de sunet a fiecărei zile și geamănul oricărui suflet. Aproape că poți să știi, cu un coeficient de aproximare extrem de încurajator, ce fel de om e cel din fața ta după muzica pe care o ascultă.

Mă rog, asta dacă nu cumva te cheamă Hannibal Lecter și îți petreci o bună parte din timp cu un alt tip de activitate mult mai puțin pătrunsă de armonia sferelor sau a bașilor profunzi; este și asta o precizare necesară. Personajul e mult prea faimos pentru a nu cântări în discuție și culmea e că insistă cu succes în a fi paradoxal în comportament până la capătul ultimului episod.

Gurile rele spun că s-ar putea chiar să mai urmeze o a patra serie care să-i pună în lumină gustul muzical neconvențional și preocupările adiacente care dau fiori publicului. Oricum, până la urmă chiar și gemenii pot fi diferiți, nu?