Social-democrații își aleg sâmbătă candidatul la prezidențiale și noua conducere: Marcel Ciolacu nu are contracandidat11Foto© puterea.ro

Social-democrații își aleg sâmbătă candidatul la prezidențiale și noua conducere: Marcel Ciolacu nu are contracandidat

, 28 știri, 13 vizualizări

Social-democrații se reunesc într-un Congres ordinar, sâmbătă, 24 august, pentru a-și alege noua conducere, premierul Marcel Ciolacu fiind singurul intrat în cursa pentru un nou mandat la șefia partidului.

Consiliul Politic Național al PSD a stabilit vineri detaliile organizatorice ale Congresului și a aprobat moțiunea cu care va candida Marcel Ciolacu pentru un nou mandat de președinte.

Pentru prima dată în istoria partidului, președintele PSD va fi votat, la Congres, electronic.

„Există acest vot electronic, există depunerea candidaturilor pe moțiuni, s-a votat și acceptarea moțiunii domnului Marcel Ciolacu, care cuprinde și lista nouă a celor care vor face parte din conducerea partidului. (...) Este aprobată modificarea Statutului astfel încât să existe patru noi vicepreședinți pe domenii de activitate care sunt acum în echipa PSD și vor cere împreună cu domnul Marcel Ciolacu votul Congresului de mâine”, a spus purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, vineri, după ședința Consiliul Politic Național, care a avut loc la Vila Lac.

Da, voi candida la Președinție. După 20 de ani, România merită un președinte pentru toți
Marcel Ciolacu,
Ciolacu: Da, voi candida la Președinție. După 20 de ani, România…